Woningontruiming Rotterdam en omgeving.

Huisontruiming Rotterdam

Huisontruiming Rotterdam

 

Een huis ontruimen in Rotterdam wordt door veel particuliere opdrachtgevers als een hectische opgave gezien. Weinig tot geen parkeer gelegenheid, verhuislift plaatsen is vaak niet mogelijk. Daar naast hebben veel appartementen nog geen lift, en beschikken ze vaak niet over het juiste vervoer. Emotioneel bij betrokken en niet de fysieke kracht deze taak zelf uit te voeren.

 

Huisontruiming Rotterdam kan u de helpende hand bieden, wij zijn reeds 12 jaar actief bezig met regionaal ontruimen in en rondom Rotterdam. Wij weten als geen ander de regels van bezemschoon opleveren van een huurwoning. Bij een koopwoning kijken wij na de checklist die u ontvangen heeft van de makelaar.

 

Wat kan huisontruiming Rotterdam voor u betekenen:

 

 • Inboedel deels overnemen en in mindering brengen op de factuur
 • Een reeks goede doelen steunen door overgebleven boedel
 • Alle voorkomende herstel werkzaamheden in eigen beheer
 • Vloerbedekking verwijderen inclusief lijm resten
 • Milieu vriendelijke afvoer door gescheiden sorteren
 • Geen container voor de deur, wij hebben eigen vrachtwagens
 • Maximale privacy en discreet werken
 • Één aanspreekpunt die u begeleid tijdens de ruiming
 • Oplever garantie voor een bezemschone oplevering
 • Overdracht garantie bij woning verkoop
 • Factuur achteraf, geen aanbetaling
 • Een zorgeloze ontruiming van A tot Z

Huisontruiming Rotterdam als u een betaalbare en professionele ontruiming wenst zonder ergernis en misverstanden. Onze medewerkers zijn goed opgeleid om deze klus voor u te klaren. Mis verstand zijn uitgesloten doordat wij alles nauwkeurig omschrijven op de offerte, voor u en ons net zo duidelijk.

 

Vloerbedekking verwijderen

 

Woningontruiming Rotterdam kan voor u alle soorten en maten vloeren verwijderen. Vloerbedekking is een ruim begrip, mensen denken dan veelvoudig alleen aan tapijt.

Wij zijn in de loop der jaren alle soorten vloeren tegen gekomen. Doordat wij efficiënt snel en kostenbesparend willen werken is er innovatief geïnvesteerd in een tig tal van stripmachines.

 

Vloerbedekking verwijderen ZONDER ontruiming ? JA dit doen wij ook!

 

Woningontruimer

 

U bent opzoek na een Woningontruimer in de regio Rotterdam ? Woningontruiming Rotterdam is al jaren werkzaam als woningontruimer. Wij kunnen op vakkundige werk wijze elke woning voor u ontruimen.

Een woning leegruimen vergt een behoorlijke planning, tijd en fysieke kracht. Wanneer meerdere familie leden hierbij betrokken zijn, is het altijd veel plannen wat de vrijetijd en snipperdagen betreft. Heeft u zelf niet het juiste vervoer moet er een bus gehuurd worden. Daarnaast komt er nog bij kijken dat er zware meubelen staan, bankstel, wandmeubel, dressoir en dient de vloerbedekking verwijderd te worden. Vloeren moeten steeds vaker lijm vrij opgeleverd worden.

De woning in originele staat of oude staat terug brengen is ook een pree tegenwoordig. Schrootjes van de wanden, traplift verwijderen, behang verwijderen, plafonds met nicotine aanslag witten, tuin netjes achter laten. Zoals u ziet behoorlijk wat werk.

 

Geen gedwongen ontruiming

 

Woningontruiming Rotterdam werkt niet mee aan een gedwongen ontruiming, wij kunnen u wel helpen een woning leegruimen en opleveren voor de verkoop. Deze werkzaamheden verrichten wij dan ook met regelmaat voor makelaren, notarissen en bewindvoerders. Particuliere opdrachtgevers maken steeds meer gebruik van deze dienst en wij helpen u graag!

 

Ons werkgebied:

 

Alphen aan den Rijn, Bergambacht, Brielle, Capelle aan den Ijssel, Delft, Dordrecht, Gorinchem, Gouda, Lekkerkerk, Nieuwerkerk aan den Ijssel, Papendrecht, Ridderkerk, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer, Zwijndrecht.

 

Bij een ontruiming die niet in ons werkgebied is adviseren wij u De Woningontruiming Centrale, landelijk orgaan die enkel werkt met regionale ontruimers.

 

Huisontruiming Rotterdam