Woningontruiming Rotterdam en omgeving.

Woningontruimer

Woningontruimer

 

U bent opzoek na een Woningontruimer in de regio Rotterdam ? Woningontruiming Rotterdam is al jaren werkzaam als woningontruimer. Wij kunnen op vakkundige werk wijze elke woning voor u ontruimen.

 

Een woning leegruimen vergt een behoorlijke planning, tijd en fysieke kracht. Wanneer meerdere familie leden hierbij betrokken zijn, is het altijd veel plannen wat de vrijetijd en snipperdagen betreft. Heeft u zelf niet het juiste vervoer moet er een bus gehuurd worden. Daarnaast komt er nog bij kijken dat er zware meubelen staan, bankstel, wandmeubel, dressoir en dient de vloerbedekking verwijderd te worden. Vloeren moeten steeds vaker lijm vrij opgeleverd worden.

De woning in originele staat of oude staat terug brengen is ook een pree tegenwoordig. Schrootjes van de wanden, traplift verwijderen, behang verwijderen, plafonds met nicotine aanslag witten, tuin netjes achter laten. Zoals u ziet behoorlijk wat werk.

 

Wij bieden u hierbij graag een helpende hand!

 

Woningontruimer

 

Op het moment dat u beslist een offerte bij ons aan te vragen kunnen wij u een deskundige prijsopgave verstrekken. Alles wordt hier zorgvuldig in opgenomen, de werkzaamheden die gedaan moeten worden om een woning bezemschoon op te leveren. Uw wensen wat er met de inboedel dient te gebeuren, en tevens kijken wij of er nog een gedeelte geschikt is voor het opkopen.

 

Wij komen gratis en vrijblijvend een offerte verstrekken, mocht u met onze prijsopgave akkoord gaan, dan plannen wij samen met u een datum voor de ontruiming.

Hierna gaan onze woningontruimers voor u aan de slag. Goederen worden zorgvuldig gesorteerd in 3 soorten. Inboedel voor opkoop, geschikt voor hergebruik, en niet geschikt voor hergebruik.

 

Spullen die wij opkopen worden direct in mindering gebracht op de factuur, dit scheelt de opdrachtgever behoorlijk! Goederen geschikt voor hergebruik doneren wij aan goede doelen. Het geen wat niet geschikt is voor hergebruik, zoals bijvoorbeeld vloerbedekking die wij verwijderen brengen wij naar de plaatselijke afval verwerker.

Wij en na de ontruiming onze opdrachtgevers zien ons gelukkig niet alleen als woningontruimer. Onze doelstelling is om onze klanten echt te ontzorgen. Doormiddel van duidelijke communicatie, en alle afspraken na te komen. Immers afspraak is afspraak!

 

Een woningontruimer moet u kunnen vertrouwen, het is niet niks een vreemde een woning leeg laten ruimen van bijvoorbeeld een dierbare. Wij en onze medewerkers zijn in bezit van bewijs van goed gedrag ( VOG ).

Gevonden waardevolle goederen zoals sieraden, geld, bankpassen worden terug gegeven aan de opdrachtgever. Goederen zoals foto’s, diploma’s, bankafschriften worden overhandigd aan de opdrachtgever. Dit kunnen wij als u wenst vernitigen.

 

Ons werkgebied is onder anderen:

 

Rotterdam, Ridderkerk, Dordrecht, Barendrecht, Capelle aan den ijssel, Nieuwkerk aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Overshie, Schiebroek, Schiedam, Hoogvliet, Spijkernisse, Vlaardingen, Maassluis, Papendrecht, Zwijdrecht, Berkel Rodenrijs, Hilgersberg, Bergschenhoek, Maasdijk, Pijnacker, Leiden, Delft, Zoetermeer, Leidschendam, Weteringbrug, Zevenhuizen, Hoek van Holland, Maassluis, Katwijk aan Zee, Scheveningen, Kijkduin, Monster, Poeldijk, Wateringen, ’s Gravenzande, Naaldwijk, Voorburg, Voorschoten, Wassenaar, Valkenburg, Sassenheim, Oestgeest, Roelofarendsveen, Leiderdorp, Rijnsburg, Nieuwkoop, Bodegraven, Boskoop, Waddinxveen, Gouda, Zevenhuizen, Bleiswijk, Pijnacker, Nootdorp, Hoek van Holland.

 

Buiten ons werkgebied adviseren wij u De Woningontruiming Centrale. Altijd een woningontruiming Regionaal, landelijke dekking gegarandeerd!