Woningontruiming Rotterdam en omgeving.

Woning ontruimen in Vlaardingen

Woning ontruimen Vlaardingen ?

 

Bij een woningontruiming zijn er veel omstandigheden waarbij  u zelf niet in staat bent tot ontruiming of het bezemschoon opleveren van een woning. Vaak is dat het geval als u er door herinneringen teveel emotioneel bij betrokken bent. Een woningontruiming / boedelontruiming  komt nooit op een gelegen moment.  Het ontruimen van een inboedel wordt steeds vaker uit handen gegeven , een woning ontruimen is ook niet iets wat een ieder dagelijks doet. Woningontruiming is een vak. Het leeg halen van een huis vergt een behoorlijke organisatie en planning en kost veel tijd en fysieke inspanning.

 

Een woning opleveren na het overlijden?

 

Woningontruiming Rotterdam begrijpt de emotie van de nabestaanden die geconfronteerd worden met het opleveren van de woning van de overledene. Onze drijfveer is niet primair gericht op de verdienste maar ligt meer op het persoonlijke vlak. De gehele inboedel van het leven van de overledene moet op een nette en discrete manier worden opgeruimd. Woningontruiming Rotterdam begrijpt dat dit een klus is waar soms erg veel emotie bij komt kijken, het zijn immers goederen van uw dierbare. Woningontruiming Rotterdam kan u hierbij helpen en in begeleiden. De werkwijze van Woningontruiming Rotterdam is op een zo discreet mogelijke manier de woning bezemschoon op te leveren. Ons ervaren professionele team met empathisch vermogen zal gedurende het proces van de woningoplevering contact houden met de opdrachtgever. Wij werken met reclame vrije vrachtwagens.

 

Verzorgkamer leegruimen

 

Wanneer mensen komen te overlijden in een zorgkamer of verpleeghuis, moeten de kamers vaak binnen 5 á 6 dagen of zelfs binnen 24 uur na overlijden worden leeggeruimd. Een vaak onmogelijk taak voor de familie in een tijd dat ze bezig zijn met het organiseren van een mooi afscheid.

Het uitzoeken van de spullen met een (emotionele) waarde is belangrijk voor de nabestaanden maar het “weggooien” van de spullen van de overledene geeft een gevoel van onbehaag. Woningontruiming Rotterdam biedt hier uitkomst. Wij zullen ons nooit en nimmer zonder uitdrukkelijke toestemming van nabestaanden de persoonlijke bezittingen verkopen/doneren/weggeven aan derden. Discretie staat bij ons voorop en wij respecteren de wens van de nabestaanden en Opdrachtgevers.

 

 

Verhuizing naar een verzorgingshuis

 

Zorgkamers en verpleeghuiskamers zijn tegenwoordig vaak ruim opgezet waardoor er de nodige boedel in past maar in de meeste gevallen blijft het overgrote deel van de boedel achter in de oude woning. Ook hier is belangrijk dat de familie eerst de boedel en persoonlijke bezittingen uitzoekt alvorens de woning “op te leveren”. Woningontruiming Rotterdam zal tijdens de uitvoering van haar werkzaamheden in twijfelachtige gevallen (denk aan een gevonden foto album) altijd contact opnemen met de opdrachtgever alvorens de spullen af te voeren.

 

Inboedel opkopen in Rotterdam en omgeving

 

Woningontruiming Rotterdam koopt gedeeltelijke of gehele inboedels op. Wij werken met een unieke en goed werkende formule. Alle inboedel die u aanbied bij een woningontruiming worden in mindering. Inboedel met enige waarde weggeven is zonde! Wij verrekenen de waarde op de factuur.

Recente meubelen zoals; kasten, wandmeubel, dressoir, eethoek, salontafel, klokken, service, wasmachine, wasdroger, gasfornuis, vaatwasser, koelkast, diepvries, kleren, boeken, piano’s etc

Wij kopen vandaag graag van u op, onze dienst is alleen van toepassing gecombineerd met het ontruimen van woning of bedrijfspand.

 

Vloerbedekking verwijderen

 

Woningontruiming Rotterdam kan voor u alle soorten en maten vloeren verwijderen. Vloerbedekking is een ruim begrip, mensen denken dan veelvoudig alleen aan tapijt.

Wij zijn in de loop der jaren alle soorten vloeren tegen gekomen. Doordat wij efficiënt snel en kostenbesparend willen werken is er innovatief geïnvesteerd in een tig tal van stripmachines.

 

Vloerbedekking verwijderen ZONDER ontruiming ? JA dit doen wij ook!

 

 

Geen gedwongen ontruiming

 

Woningontruiming Rotterdam werkt niet mee aan een gedwongen ontruiming, wij kunnen u wel helpen een woning leegruimen en opleveren voor de verkoop. Deze werkzaamheden verrichten wij den ook met regelmaat voor makelaren, notarissen en bewindvoerders. Particuliere opdrachtgevers maken steeds meer gebruik van deze dienst en wij helpen u graag!

 

Bij een ontruiming die niet in ons werkgebied is adviseren wij u De Woningontruiming Centrale, landelijk orgaan die enkel werkt met regionale ontruimers.

 

Woning ontruimen Vlaardingen ? woning ontruimen Vlaardingen