Woningontruiming Rotterdam en omgeving.

inboedel opkoper

Inboedel opkoper in Rotterdam en omgeving

 

Inboedel wordt in mindering gebracht van uw ontruiming factuur, wij kopen geen inboedel zonder ontruiming!

 

Woningontruiming Rotterdam koopt gedeeltelijke of gehele inboedels op. Wij werken met een unieke en goed werkende formule. Alle inboedel die u aanbied bij een woningontruiming worden in mindering. Inboedel met enige waarde weggeven is zonde! Wij verrekenen de waarde op de factuur.

 

Recente meubelen zoals; kasten, wandmeubel, dressoir, eethoek, salontafel, klokken, service, wasmachine, wasdroger, gasfornuis, vaatwasser, koelkast, diepvries, kleren, boeken, piano’s etc

 

Wij kopen het vandaag graag van u op, onze dienst is alleen van toepassing gecombineerd met het ontruimen van woning of bedrijfspand.

 

Wat brengen wij niet in mindering:

 

Wanneer meubelen in dus danige staat zijn dat ze voor de verkoop niet meer geschikt zijn. Koelkast of diepvries waar de rubbers van kapot zijn. Encyclopedie want iedereen gebruikt Wikipedia. U kunt zelf inschatten of het een rendabele inboedel is of niet. Echter elke interieur heeft waarde!

 

Vaker horen wij van onze opdrachtgevers “ er staat alleen oude troep “ … Echter wanneer wij door de woning geweest zijn en de waarde bekend maken die wij in mindering brengen, Staan ze versteld van de waarde.

 

Wat voor de één geen waarde heeft, kan voor de ander juist wel iets betekenen. Wij beschikken over een groot netwerk met afnemers, zo kunnen wij onze opdrachtgevers altijd tegemoet komen in de onkosten.

 

Woont u niet in Rotterdam en omgeving en wilt u graag een ontruiming ? Door onze landelijke dekking adviseren wij u Ontruiming Service Wolter. Altijd een eerlijke prijs voor uw inboedel i.c.m. een ontruiming.

 

Ons werk gebied is Rotterdam en een straal van 50 km er om heen, zoals bijvoorbeeld:

 

Alphen aan den Rijn, Bergambacht, Brielle, Capelle aan den Ijssel, Delft, Dordrecht, Gorinchem, Gouda, Lekkerkerk, Nieuwerkerk aan den Ijssel, Papendrecht, Ridderkerk, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer, Zwijndrecht.

 

Heeft u interesse in onze dienst inboedel opkoper ? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

06-52649524 of via het contactformulier.

 

inboedel opkoper