Parket verwijderen in Rotterdam

Parket verwijderen in Rotterdam

Fam Dorenbos. Referentie

 

Wij hebben een huis gekocht en hier zat een gelijmde en verspijkerde parketvloer in. Mijn man geeft niet snel op als hij ergens aan begonnen is, maar hij kwam er reeds na 3 dagen ( doorzetter ) achter dat het onbegonnen werk is! Nadat wij diverse prijzen en offerte aanvragen hebben verricht is onze keuze gevallen op Woningontruiming Rotterdam. De prijs verschillen zijn enorm en variƫren erg. Het is toch een beste uitgave om een parketvloer te laten verwijderen. Daarnaast moe hij als het niet goed gebeurd of te vast zit ook nog hersteld worden. De offerte van dit bedrijf was duidelijk, na telefonische informatie of dit snel kon en op korte termijn ook haalbaar was, is er snel gehandeld.

Een scherpe m2 prijs vergeleken met andere bedrijven, ook was het geen probleem dat het op de 2de verdieping is. Door de ruime keuze aan gereedschap wat tot op dat moment nog nooit gezien was is onvoorstelbaar.

Al met al kunnen wij u Woningontruiming Rotterdam adviseren, ze hebben echt verstand van vloeren verwijderen. wat ze beloven komen ze na!

 

____________________________________________________________________________________________________________________________

 

Bedankt voor het vertrouwen in ons ondernemen, veel plezier in uw nieuwe woning.